Voor ouders

Alle informatie voor ouders op één plek

Heb je als ouder ergens een vraag over? Hier, maar ook via ISY, vind je alle informatie die voor jouw zoon of dochter relevant is. Uiteraard kunnen jullie ook altijd direct contact opnemen met school. Wij helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Ouderportaal: ISY en Konnect Op De Wouter werken we met ISY voor het onderwijs en met Konnect voor de kinderopvang. Je krijgt een persoonlijke inlogcode en blijft via deze kanalen precies op de hoogte van alles wat er speelt op De Wouter.
Verder lezen

Je kind aanmelden op De Wouter Denken jullie erover na om jullie kind aan te melden bij ons kindcentrum? Dat vinden wij natuurlijk ontzettend fijn! Daarom heten wij jullie van harte welkom en laten we jullie graag ons kindcentrum zien.
Verder lezen

Kindcentrumraad en activiteitencommissie In ons kindcentrum werken wij met een kindcentrumraad. In deze raad zijn de MR vanuit onderwijs en de Oudercommissie vanuit de kinderopvang samengevoegd. Voor de organisatie van activiteiten en extra’s voor alle kinderen, hebben wij een activiteitencommissie, bestaande uit ouders vanuit alle stamgroepen.
Verder lezen

Kinderopvang In ons kindcentrum werken we nauw samen met onze collega’s van kinderopvang ’t Nest. We werken immers met dezelfde kinderen en hechten waarde aan korte lijntjes.
Verder lezen

Privacy & AVG Wij vinden het belangrijk dat jij erop kunt vertrouwen dat we de privacy van jou en je kind goed beschermen. Daarom vragen wij alleen gegevens van je die we écht nodig hebben en geven we telkens duidelijk aan wat we met die gegevens doen.
Verder lezen