Kindcentrumraad en activiteitencommissie

Kindcentrumraad en activiteitencommissie

Kindcentrumraad (KCR)

Net zoals op de meeste scholen, hebben we op De Wouter een medezeggenschapsraad. Bij ons is die ondergebracht in de kindcentrumraad. Via deze raad geven we ouders de mogelijkheid om mee te praten over ons schoolbeleid.

In sommige gevallen vraag het schoolbestuur advies of instemming van de KCR voordat er een besluit genomen mag worden. Ook kan de KCR zelf een onderwerp aandragen. Op die manier faciliteren we betrokkenheid en zijn we samen verantwoordelijk voor het beste onderwijs.

De vergaderingen van de KCR zijn openbaar (wel even aanmelden) en alles wat er wordt besproken kun je volgen via ISY. Als je iets bespreekbaar wilt maken en aan wilt dragen, kan dit door contact met ons op te nemen via: kcr@dewouter.nl

Reglement Kindcentrumraad

Document 'Ouders in school'

Activiteitencommissie (AC)

Wil jij als ouder graag meehelpen met het organiseren van activiteiten bij ons op school? Dan is het een optie om deel te nemen aan de activiteitencommissie. Wij zijn altijd op zoek naar helpende handjes!

Onze activiteitencommissie bestaat uit een vaste groep enthousiaste en betrokken ouders die in samenwerking met onze teamleden de voorbereiding en uitvoering van activiteiten verzorgen. Bij sommige activiteiten worden werkgroepen gemaakt, waarbij meer ouders betrokken worden. Je bereikt de activiteitencommissie via: activiteitencommissie@dewouter.nl